Hotell i Stockholm

Utbudet av hotell i Stockholm är stort och det finns många bra hotell oavsett budget. Efter en hektisk dag i möten eller efter gående i timtal på Stockholms gator så vill du kunna koppla av en stund. Sätta dig ned i en skön sitthörna, lägga dig raklång över en puffig säng eller ställa dig i en välgörande dusch. Allt beror på vem du är som person och vad du letar efter för hotell men kanske kan vi ge dig lite hjälp på traven.

För den partysugna

Är du ung och partysugen kanske ett billigare hotell är mer attraktivt då du förmodligen hellre vill lägga pengarna på att vara ute än sov kvalitén. Däremot kan läget vara av stor vikt eftersom du vill röra dig i stadens populära centrum och inte spendera en massa onödig tid och pengar på taxi.

Ett utmärkt och roligt alternativ kan vara att bo på Loginn Hotel. Hotellet som är ett gammalt fartyg ligger tryggt förankrat i centrala Stockholm vid Söder Mälarstrand. Läget gör att du lätt kan ta dig mellan stans olika hippa klubbar, caféer och butiker. Om du väl har en stund över och vill slappa på rummet så finns gratis Wi-Fi så att du inte missar något i mobilens hektiska flöde.

För affärsresenären

Om du är en världsvan affärsresenär som ofta bor på hotell så vill du förmodligen ha en lugn miljö och bra kvalité på ditt rum. Rummet behöver inte vara i absolut toppklass men ändå ha allt du behöver och framförallt så är det viktigt att sängarna har riktigt hög sov komfort. Hotellen blir som ett andra hem och du behöver en god natts sömn för att vara klar i huvudet inför kommande arbetsdag.

Radisson Blu Waterfront Hotel är ett fyrstjärnigt lyxhotell med överkomliga priser. Förutom en underbar utsikt får du garanterat ett rum som har allt du önskar där du utan problem kan få avkoppling efter dagen. Sängarna är av högsta kvalité så att du kan sova riktigt gott och vakna utvilad. Även om du reser mycket så behöver du ta hand om dig själv. Det kan du göra på hotellets Gym som används kostnadsfritt av alla hotellets gäster. Äta bör du definitivt göra på hotellets restaurang som erbjuder både internationella och klassiska svenska rätter. Förutom det så kan du koppla av framför en sprakande brasa med något gott att dricka vid öppna spisen i lobbybaren.

Boende för turisten

Är du i Stockholm på sightseen så vill du naturligtvis bo mitt i staden där äventyret börjar direkt när du kliver utanför hotellets portar. Troligtvis söker du ett boende som har relativt hög standard men ligger inom en rimlig budget. Du är ju trots allt där för att få uppleva stadens gator, affärer, restauranger, museer och andra spännande upplevelser. Stockholm har ju så mycket att erbjuda dig som besökare och därför är det naturligt att du inte prioriterar boendet högst men du vill ändå ha en bekväm privat sfär att komma tillbaks till efter många timmar till fots.

Elite Hotel Adlon har fina, bekväma rum till bra priser där du verkligen inte saknar någonting. Hotellet ligger mitt i centrum vilket ger en perfekt utgångspunkt när du ska börja upptäcka staden. Elite är kända för sina hotell eftersom både komforten och själva kvalitén på hotellstandarden är utmärkt. De är noga med att deras gäster ska trivas och ha det bra under sin vistelse. Och glöm inte att personalen mer än gärna hjälper dig med kartor, visa vägen och ger bra förslag på platser som är värda att besöka.

Lyxhotell i Stockholm

Du är en lyxresenär och nöjer dig inte med något mindre än det bästa! Du behöver naturligtvis inte ha en tjock plånbok för att bo på något av Stockholms finaste hotell utan du kanske vill unna dig det där lilla extra och vill ha en resa där lyx och flärd står i fokus. Sova i frasiga vita lakan i kvalitétssängar, täcken och kuddar som får dig att känna som att du ligger inbäddad i ditt alldeles egna moln. Härliga spabehandlingar som får din hy att se slät och rosig ut eller få en härlig massage där stela muskler blir ett minne blott. Restaurangerna ska ha de allra bästa kockarna och helst ska inredningen vara pampig med stora glittrande kristallkronor eller stilrent modernt med råmaterial och jordnära färger. Ja som lyxresenär har du verkligen rest till rätt stad. Här finns många av landets bästa restauranger, finaste hotell och bästa span.

Naturligtvis så är det enastående Grand Hôtel Stockholm som är kung i staden. Här får du garanterat alltid det bästa av allt vare sig det gäller rum, service, mat och miljö. Hotellet är beläget precis vid vattnet i centrala Stockholm. Du har nära till bland annat djurgården, slottet och Gamla Stan. Hotellets restaurang Mathias Dahlgren har 2 stjärnor i Guide Michelin så du kan förvänta dig en kulinarisk smaksensation. Rummen har en härligt lyxig och smakfull inredning där du känner dig som en riktig stjärna. Vill du bara koppla av och unna dig en härlig vistelse så behöver du inte ens gå utanför dörren. Hotellet har ett spa där man erbjuder många olika välgörande behandlingar, fitness avdelning och en inomhuspool. Restaurangen Verandan har vacker utsikt över vattnet och delar av staden. Det är även på Restaurang Verandan som den utsökta frukostbuffén dukas upp varje morgon.
Ett riktigt klasshotell som endast kan beskrivas med ett ord, extraordinärt!

Lämna ett svar